Катастрофите: Блъснат велосипедист на „Беломорски“, ударен пешеходец на „Булаир“

Край Бенковски отново крава предизвика ПТП
Велосипедист, пресичал на пешеходна пътека на бул.”Беломорски” в Кърджали, е бил блъснат вчера в 11,45 часа от “Фолксваген” с водач Р.Р./28/, за която катастрофа първи 24rodopi.com съобщи.
Шофьорът се движил с несъобразена скорост и ударил 12-годишното момче, поясниха от полицията. Пострадалият е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен.
52-годишен неправилно пресичащ пешеходец бил блъснат от “Ауди” с водач Д.Е./19/ на ул.”Булаир” в Кърджали в петък около 18 часа. Шофьорът се е движил с несъобразена с интензивността на движението скорост. Пострадалият мъж е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. И на двамата участници в произшествието са съставени актове. Както вече 24rodopi.com писа, пешеходецът е бил пиян.
На кръстовището между ул.”Републиканска” и ул.”Булаир” “Фолксваген” с водач М.Ю./75/ преминал на червена светлина на светофара и ударил правилно движещ се “Мерцедес”. Няма констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.
По пътя между селата Фотиново и Бенковски автомобил “Рено”, управляван от Т.И./45/, блъснал внезапно изскочила на платното крава. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. На собственика на животното е съставен акт.
На площадка на бензиностанция в Кърджали автомобил “БМВ” с водач М.И./29/ при маневра на заден ход ударил “Мерцедес”. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния е съставен акт.
hard admin

*

Top