Като римски аристократи: Първа двойка сключи брак във вила „Армира”

Първият граждански брак в Антична вила „Армира” в Ивайловград вече е факт. Само дни след верифицирането на обекта, вилата посрещна първите желаещи да се врекат във вярност. Служителите на Общинска администрация Ивайловград-Златина Гайдажиева и Иван Матев вече са семейство. Те казаха своето „Да” в най-богатия частен дворец от римско време, разкрит в днешните български земи.
„Искахме мястото, където ще сключим нашия граждански брак, да е уникално. А какво по-уникално място от обновената вила “Армира”?!”, коментира избора си младата двойка.
На скромната, но изключително вълнуваща церемония по сключване на гражданския брак, длъжностно лице бе кметът на общината Диана Овчарова. Тя, както и присъстващите свидетели и роднини, не успяха да скрият вълнението, емоциите си и бликналите радостни сълзи. Трогателното събитие, в нетрадиционен дух, премина под нежните звуци на акорди на класическа китара, изпълнени от Петър Кондузов.
Водена от емоциите си и сбъдването на една красива мечта, Златина сподели: „Приканвам всички, на които им предстои да сключат граждански брак, да го направят именно тук-на вила „Армира”, защото чувството е неописуемо!”.
Желанието да има повече сключени бракове в този величествен паметник не крият и кметът на общината и служителите на ТИЦ Ивайловград. Според тях това е още една прекрасна възможност за превръщането на града в желана туристическа дестинация.
„Честито на новото семейство Матеви! Пожелаваме им много здраве, семейно щастие и благоденствие, деца и приятели, с които да споделят добрите моменти от съвместния си живот!”, пожелаха от местната общинска администрация.
hard admin

*

Top