Кирково: Всички партии търсят резерви в нашата община, но в коя листа кирковчанин е на първо място?

„Дразнещо е това, че всички партии и коалиции, регистрирали кандидати за депутати в Районната избирателна комисия в Кърджали, ясно показват, че разчитат на много гласове от община Кирково. Защо Кирково да гласува точно за тази партия или коалиция? Срещу какво?”, се казва в писмо на жители на Кирково. То е подписано от 26 души.
Те посочват имена на лидери на партии и коалиции, изброяват най-активните в Кирковско кандидати за депутати, като отправят критики към тях и водената от тях предизборна кампания.
24rodopi.com няма да помести пълния текст, защото по наложените правила в предизборния период това означава, че от днес до „деня за размисъл” да даваме трибуна на засегнатите кандидати за народни представители и местни лидери на партии. Уважаваме позицията на кирковчани, затова им даваме трибуна да си задават основния въпрос.
„Ние само гласоподаватели ли сме? Електорат ли сме? Защо партиите искат само гласовете ни, но не дават мандат на Кирково? Защо търсят резерви при нас – ние да не сме запасняци и да гласуваме под строй, а командирът да ни е спуснат отгоре? “, се казва още в писмото.
24rodopi.com
Бележка: Заглавието е на редакцията
hard admin

*

Top