Кметски пастир открадна кола и 5-ти ден е в неизвестност

Чобанин открадна кола в кърджалийското село Дюлица и от 5 дни е неоткриваем.
„Кметският пастир изостави „Фолксваген”-а, но от 13-август е в гората. Или пък далеч от региона. През нощта е подкарал колата към 2.00 часа. Покарал малко, а после я оставил пак пред къщата, но откраднал касетофона. Спукана е гумата, пукнато е предното стъкло. Оказа се лош шофьор, но бързо бягащ крадец. Като разбрал, че го издирват за крадене на кола, избягал в гората. Търсили го и в Стара Загора, откъдето дойде, но и там не е открит”, разкриха пред 24rodopi.com близки на собственика на откраднатата кола.
Както вече 24rodopi.com писа, досъдебно производство за противозаконно отнет “Фолксваген” е образувано в управлението в Кирково. „Колата била в открадната от село Дюлица. След разходка с автомобила извършителят на деянието го изоставил в близост до мястото, където бил паркиран. Направен е оглед. Полицията издирва автора на кражбата”, съобщиха от полицията.
Всичко се е случило в махала „Бял камък”. „Издирваният се казва Ахмед и е дошъл в селото като овчар на Али, който пък е баща на кмета на селото”, поясниха още комшиите в Дюлица.
24rodopi.com
На снимката: В махала „Бял камък” в утрото след кражбата
hard admin

*

Top