Кметът на Кирково издири край Комотини овчар от Дрангово!? Димитър заминал на гурбет преди 5 месеца и не пратил хабер на близките си

43-годишен мъж от кирковското село Дрангово стана овчар в Северна Гърция и хвърли в паника близките си след като 5 месеца не им се обади. За случая пишат колегите от „О хронос”.
Димитър Владимиров бил от първите, които преминали през открития на 9 септември 2013 година граничен пункт „Маказа – Нимфея”. Безработният родопчанин казал на близките си, че отива в Комотини и на всяка цена ще си намери работа.
Жена му и децата се притеснили и първо се обърнали за помощ към кмета на Кирково Сали Рамадан. Той се свързал с познати в Комотини, които пък открили нашенеца в кошара край Комотини.
Дранчовчанинът позвънил на семейството си тези и обещал да се върне на село идната седмица. Той не е обяснил защо е мълчал близо 5 месеца на 5 месеца.
Друг наш чобанин също имаше премеждия. Както вече 24rodopi.com писа, мъж от Кърджалийско бе арестуван след като пуснал стадото си извън загражденията в зона под карантина.
hard admin

*

Top