Кмет спря аванта за крави, фермерът го наби

Големият проблем на Садовица се решава с юмруци
Кмет спря храна аванта за крави, фермерът го наби, а той отиде на съвещание в Момчилград, където го посрещнаха с въпроса „Кой те удари така лошо?”.
Инцидентът се е случил в момчилградското село Садовица.
Ергин Е. трябвало да отиде в Общината в Момчилград, където се провеждала традиционната оперативка с кметските наместници. Той видял животните на Н. Ю., срещу когото имало много жалби от местните хора, че оставял добитъка да поврежда насажданията на хората. Кметът отишъл до обора, където заварил животновъда и съпругата му, която дояла кравите. Отправил им забележка, че не е редно хорската селскостопанска реколта да е храна за техните животни. „Гледай си работата”, отрязал го фермерът. „Точно това и правя, затова ви предупреждавам. При следващо нарушение ще бъда принуден да ти съставя акт и да ти наложа глоба”, пояснил кметът.
Тогава собственикът на животните се приближил до изразителя на интересите на местното население, блъснал го и с ръка го ударил в лявата половина на челюстта.
След инцидента кметът се явил на съвещанието в Момчилград, където другите забелязали, че цялата лява половина на лицето му била подута, съобщиха за 24rodopi.com колеги на бития кмет.
Цялата история – в новия брой на всекидневника “24х7 Родопи”
hard admin

*

Top