„Коджаманлар” привлича гърци колкото Перперикон и Татул

Промоциите на мебелна къща се превърнаха в атракция за туристи

Освен на хранителните магазини и бензиностанции, както и на забележителности, като Перперикон и Татул, гърци от най-близките населени места до границата вече се превръщат и в клиенти на мебелните магазини в Кърджали. Реалното изпитание за бранша обаче ще е през летния сезон, когато се очаква истинския сериозен икономически интерес, коментира управителят на една от водещите мебелни къщи в Кърджали – „Коджаманлар” Метин Дурмуш. В момента от фирмата предлагат намаления от до 50 процента от цените на детско обзавеждане, холови и спални гарнитури, кухненско обзавеждане.

„Коджаманлар” залага на каталог от най-висококачествени изделия, а материалите за производството са последна дума на модата в мебелния бранш. Фирмата предлага безплатни доставка и монтаж, както и гаранция на изделията до 3 години.
„Имаме клиенти от цяла България, а с отварянето на „Маказа” и от чужбина. Разгарът на търсенето на мебели за обзавеждане на жилища започва обикновено през пролетта. Готови сме да откликнем на всякакви претенции, приготвили сме за нашите клиенти десетки модели от най-красивите и удобни предложения за техните домове”, категоричен е управителят на „Коджаманлар” Метин Дурмуш.
Шоу румът на фирмата се намира в кърджалийския квартал „Възрожденци”, в края на Новия мост.
hard admin

*

Top