Коментари в ГЕРБ: Ако Николина Ангелкова се окаже успешен транспортен министър, догодина ще я пуснем срещу Хасан Азис в кметската битка за Кърджали!?

„Ако кърджалийката Николина Ангелкова се окаже успешен министър на транспорта, догодина Бойко Борисов ще я изправи срещу Хасан Азис в битката за кмет на Кърджали. Няма случайности, всичко е тактика, наблюдава се”, разкри пред 24rodopi.com близък на лидера на ГЕРБ общински съветник от столицата.
Ангелкова е родена на 30 ноември 1979 година в Крумовград, но е отрасла в Кърджали.
Името й нашумя през 2011 година, когато тогавашният строителен министър Росен Плевнелиев я назначи в управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура”.
През 2011 г. е член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура”, а до 2013 г. е заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството с ресор европейски въпроси, връзки с международните институции, европейско териториално сътрудничество и стратегическо планиране на регионалното развитие.
Междувременно служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова (Николова) поде ударни кадрови промени в три ключови ведомства под шапката на нейното министерство.
Дъщерята на кърджалийския бизнесмен Панайот Панайотов (фирма „Графит Комерс” – б. р.) е назначила за изпълнителен директор на ИА “Проучване и поддържане на река Дунав” Здравко Цонев. За нов член на Управителния съвет на ДП “Пристанищна инфраструктура” пък е назначена Десислава Димитрова, на мястото на Светослав Мичев. Доц. д-р Георги Димитров е назначен за нов член на Управителния съвет на ДП “Ръководство на въздушното движение”. Той заема мястото на Антон Джаджев.
По-рано тази седмица бе извършена и друга смяна. Николай Тишев, който е областен лидер на БСП-Бургас, бе освободен от длъжност като шеф на пристанището в морския град, а кадърът на ГЕРБ Диян Димов бе върнат на поста, съобщава агенция Пик.
24rodopi.com
hard admin

*

Top