Кражби

Сигнал за извършена кражба от апартамент в село Звездел е подаден в РУ на МВР-Момчилград. 33-годишният тъжител е съобщил, че за периода от 22 до 24 септември е била разбита входната врата и от жилището са изчезнали 4000 лв. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. По случая е образувано досъдебно производство.
***
Сигнал за откраднати две златни гривни на стойност 1800 лв. е подаден в РУ на МВР-Момчилград вчера. 42-годишният тъжител е заявил, че входната врата на жилището му е била разбита в интервала между 13 и 14 часа и са изчезнали златни накити. Дежурна оперативна група е извършила оглед. По случая е образувано досъдебно производство.
Крумовград. Сигнал за разбита входна врата и извършена кражба от апартамент е подаден вчера в РУ на МВР-Крумовград. 45-годишният собственик е съобщили, че престъплението е било извършено около 16,30 часа. От жилището са били откраднати 200 лв. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. По случая е образувано досъдебно производство.
За кражба на 150 лв. от магазин в село Черничево в РУ на МВР-Крумовград вчера е задържан Р.М./32/. Деянието бе извършено в края на месец август, а лицето, което е заподозряно, е напуснало територията на общината веднага след това. По случая е образувано досъдебно производство.

Спасов

*

Top