Крумовград променя дома на „Левски” за 2 млн. лв.

Мащабни проекти за пътища: 6 млн. лева за Котлари, Странжево, Бряговец, Подрумче и Воденичари

Два мащабни проекта за над 8 млн. лв. подготвя за реализация Община Крумовград. „Ще рехабилитираме общинската пътна мрежа, която обхваща селата Котлари, Странжево, Бряговец, Подрумче и Воденичари, като в момента тече Обществената поръчка. Проектът е на стойност над 6 милиона лева”, заяви за „24х7 Родопи” кметът на общината Себихан Мехмед.

С близо 2 млн. лв. пък ще бъде реконструиран и обновен градският стадион в града, където играе местният „Левски”. Ще бъдат сменени седалките, ще бъде направена изцяло нова писта за лека атлетика, изградени ще бъдат игрища за баскетбол, тенис, фитнес на открито, както и терени за мини-футбол. Старата база ще бъде основно ремонтирана, като в проекта е включено и изграждане на фитнес зала. В четири села пък ще бъдат направени игрища за мини-футбол. „Много сме доволни от реализацията на площадката за стрийт фитнес в градския парк”, добави градоначалникът. И двата проекта са финансирани от програмата за „Развитие на селските райони”.

Кметът допълни, че предстои окончателното плащане по двата завършени етапа на градския парк в Крумовград. Общината вече е готова да внесе и проекта за третата фаза за изграждане.—————————————————————–
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж

hard admin

*

Top