Кървавият бой в училището: Между сина на виртуоза Нешко Нешев и на италианец

Двамата 17-годишни ученици, които се сбиха в кърджалийско училище са синовете на световния известния кларинетист Нешко Нешев и на италианец. Това съобщиха свидетели на скандала в Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко войвода”.
Както вече 24rodopi.com писа, двама 17-годишни ученици се скарали и сбили в сградата на училище в Кърджали, като при нанесените удари на едно от момчетата била счупена ръката. Извършителят на деянието е задържан в полицейското управление, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Образувано е досъдебно производство за нанесена телесна повреда.
Синът на най-добрия кърджалийски музикант – Нуршен, се сбил с Роберто.
Първият бил отвън, когато чул от стаята да му подвикват „Ей, пе..раст”. Качил се по стъпалата на школото и влетял в стаята, от чийто прозорец чул обидните думи. Започнал да налага с юмруци Роберто. От нанесените удари ръцете му се разранили. Роберто също не останал длъжен и нанесъл тежък удар на Нуршен.
Преподавател предложил на последния да му извика такси, което да го закара до Центъра за спешна медицинска помощ, но той отказал и отишъл да се оплаче на баща си. Скоро в училището пристигнал самият Нешко Нешев и посегнал на друг ученик. На 18 декември е патронният празник на училището и сред наградените трябвало да бъде и Нуршен, който е сочен за даровит музикант. Заради случилото се обаче ще получи наказание заедно с Роберто.
Със случая се занимава и Агенцията за закрила на детето, поясниха за 24rodopi.com от „Социално подпомагане” в Кърджали.
hard admin

*

Top