Кърджалиец разпозна издирван от Интерпол в Чикаго

Емигрант от Кърджали в Чикаго твърди, че разполага с подробна информация за издирвания от години от Интерпол Цветомир Симеонов.
Кърджалиецът предостави актуални снимки на Симеонов, който е с ефективна присъда “лишаване от свобода” за срок от 12 г., постановена от Казанлъшкия съд преди около 8 г. Наказанието е за производство и търговия с оръжие и експлозиви, отбелязва Бгнес.
Осъденият обаче е успял да избяга с паспорта на брат си през Холандия и от години живее в САЩ, твърди източникът. “Издирва се чрез Интерпол по цял свят, а никой дори не знае, че той си пие в Америка питието.
В момента живее в Des Planes, което е събърб на Чикаго, на улица Beau Drive #930. И тук понеже никой нищо не знае, се жени за българка, за да вземе американски документи”, посочи дългогодишният емигрант в Чикаго.
Той твърди още, че издирваният с червена бюлетина Симеонов е основал собствена транспортна компания за превози на товари в цяла Америка.
Общо 59 опасни българи са в списъка на издирваните от Интерпол, като в края на юли към тях бе прибавено и името на банкера Цветан Василев.
24rodopi.com
hard admin

*

Top