Кърджалийска победа в офроуда! Ники Сървайвъра победи в клас Expert (видео)

Кърджалиец е един от победителите в “Кърджали Офроуд Фест`2016″. Това е Николай Мартинов – Ники Сървайвъра.
Церемонията по награждаване в различните класове се състоя в неделя на брега на Водното огледало.
В офроуд празника тази година участие взеха 220 състезатели от България, Гърция, Турция, Румъния и Португалия. В продължение на три дни те се състезаваха с автомобили, ATV и мотоциклети. В категория TROPHY първото място в клас EXPERT бе за смесения екип от Румъния и България Костин Фантана и Контантин Панайотов, а при модифицираните за гръцкия екипаж Ксенитопулос и Галанакис.
В клас STANDARD HEAVY отличието бе за Захари Зарков и Петър Янков от Русе, докато в клас STANDART LIGHT то отиде при Иван и Ангел Попов от Самоков.
Като най-добри състезатели в категория X-CROSS на първо място в клас EXPERT се класира Николай Мартинов, в клас PROFI първи бе Теодор Кабакчиев с КТМ 300 ЕХС, в клас STANDARD златото отиде при Тодор Пашов.
Както вече 24rodopi.com писа, кметът на Кърджали инж. Хасан Азис, който е любител на екстремните спортове, също се включи в „Кърджали офроуд фест `2016″.
Хасан Азис подкара мощно АТВ по 4-километровото трасе край Водното огледало и демонстрира майсторство при пилотирането.„Усещането е невероятно и си заслужава риска. Пилотирането остава най-голямата ми страст. Постоянство в тренировките и чувство на контрол над машината са важните условия при преодоляване трудния терен”, обясни инж. Хасан Азис.
24rodopi.com
Снимки: 24rodopi.com и „Bulgaria offroad

hard admin

*

Top