Кърджали с най-ниските цени на лекарствата в Южна България!

След 15 септември Кърджали ще бъде градът с най-евтините лекарства в Южна България, прогнозират фармацевтите в града край Арда. Конкуренцията в бранша в последните месеци е довела до намаляване на цените, като през септември ще бъдат открити още два обекта на верига „Меаца”.
Основни играчи на пазара на лекарствата в Кърджали са столична верига и местната „Народни Аптеки Меаца”. Очаква се най-сетне в областния град да заработи и денонощна аптека.
С откриването на поредната аптека от веригата си, Народни Аптеки Меаца се утвърждават като властелин във фармацевтичния отрасъл на територията на Кърджали и областта. Следващият обект за фармацевтични продукти на народни цени ще бъде открит на 15 септември. Аптека №3 ще се намира до „старото аптечно”, в близост до сладкарница „Виена”.
Припомняме, че наскоро отвори врати Аптека №9, която носи късметлийското число поради факта, че ще работи в денонощен режим.
Общо седем са планираните народни аптеки, които ще обслужват клиентите в Кърджали. Следващите обекти, които ще отворят врати, също ще са в центъра на областния град. Бизнес-планът на „Меаца” пък е Народна аптека да има във всяка община в област Кърджали.
Над 5000 промо карти са раздали на свои клиенти от дружеството до момента. Те включват преференциални отстъпки за всички обекти на „Меаца”, а именно 2% за лекарствени продукти, 5% за козметични продукти, 10% за строителство и дограми, 10% за хотел и ресторант.
Вече дори има запитвания от други фармацевтични обекти в града, които искат да носят марката „Народни аптеки”, разкриха от „Меаца”.
24rodopi.com
hard admin

*

Top