Кърджали ще харчи приоритетно за водоснабдяване през 2013-та

Основните параметри и политики на проекто-бюджета на Община Кърджали за 2013 г., бяха обсъдени на заседание на Общински съвет на „Движение за права и свободи” в Кърджали, съобщиха от пресцентъра на партията.
Кметът инж. Хасан Азис запозна ръководството на общинската организация с основните приоритети в план-сметката за 2013 г.
Акцентът на дискусията бе насочен предимно върху списъка за капиталовите разходи. Приоритетните обекти за общинското ръководство са водоснабдяване на населените места, ремонт на училища и детски градини в територията на община Кърджали.
Основната цел и желание на ръководството е да се чуе общественото мнение за намиране на обосновани решения и в тази връзка се взе становище за насрочване на  разширено заседание  на ОбС на ДПС – Кърджали с участието на  ОбС на МДПС – Кърджали, общинските съветници и кметовете на населени места, което ще се проведе на 1.03.2013 г.
Приетите решения от разширеното заседание ще се отстояват на заседанието на Общински съвет – Кърджали, насрочено за 5 март 2013 г.
hard admin

*

Top