Листата е в Кърджали. 1. Лютви Местан; 2. Номинация Момчилград.; 3. Номинация Кърджали!? Карадайъ ще регистрира кандидатите

Кандидат-депутатската листа на ДПС вече е в Кърджали, но ще бъде внесена в Районната избирателна комисия (РИК) към 16 часа. Това разкриха за 24rodopi отлично осведомени източници. Документите са в куфарчето на лидера на ДПС Лютви Местан, който е гост на сватбено тържество. Ще припомним, че синът на областният лидер Бахри Юмер се жени днес.

Възможно е в последния момент главния секретар на ДПС Мустафа Карадайъ да бъде изпратен с папката в РИК.
Както вече 24rodopi писа, листата на ДПС бе утвърдена късно в петък, но по молба на Ахмед Доган имената на 10-те човека ще се пазят в тайна до 16 часа.
Доган и Местан са уважили повечето искания на областната организация на ДПС. Ще припомням, че сред основните искания бяха „второ място за дама” и „трета позиция за номинация на община Кърджали, млад човек”.
Местан е сигурен водач. Второто място е за номинация на организацията в Момчилград и други общини, а на трето – номинация на Кърджали, довериха за 24rodopi отлично осведомени източници.
 
Очаквайте подробностите

—————————————————————–
Намери автомобил от най-бързоразвиващия се сайт за коли в България!

hard admin

*

Top