Лютви Местан – гост на три родопски сватби

Лидерът на ДПС Лютви Местан бе гост на три сватби в Родопите в съботния ден, пише „Стандарт”. Той трябваше да пристигне в Кърджали за регистрацията на листата на партията там. Местан ще се бори за парламента от родопския град и от Хасково. Вместо него обаче листата регистрира секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ. Местан пък отиде направо на сватбата на сина на кмета на Джебел Бахри Юмер. Партито за венчавката бе в ресторант “Маказа”.

Бахри Юмер бе категоричен, че няма да поливат регистрацията на партийната листа в РИК Кърджали, а сватбата на сина му. Щастливият повод събра много гости в комплекса, изграден изцяло в битов стил, с красива градина с фонтани и зеленина. За място на брачния ритуал и тържествения обяд домакините бяха предпочели откритата градина до големия басейн. Гостите започнаха да пристигат малко преди 13 часа. Сред тях бяха кметовете на Ардино, Крумовград, Кърджали, общински съветници, депутати от ДПС.

“Щастлив съм, това е много вълнуващ момент за всеки родител. Да се обичат и да са щастливи”, пожела развълнуваният баща Бахри Юмер. Малко след 15 часа Местан се появи на празника. Очакваше се до края на деня лидерът на ДПС да уважи още две сватби в региона. На 6 април омбудсманът на Кърджали Хакиф Емин и баща на четвъртата в кандидатдепутатската листа на ДПС от 9 МИР Селиха Емин жени внучка, а местният строителен предприемач Александър (Садък) Елинов – сина си Танер.

hard admin

2 Comments

  1. ahmed said:

    dano da bide proklet tozi mrisen idiot ‘egoist koyto misli samo za semeynite si izgodi . no ne i za gorkite hora…..

*

Top