Лютви Местан кани Бойко Борисов на кафе в неутрално заведение в 16:35 часа

“Явно Борисов е бил неискрен в желанието си за кафе с Местан. Нещо го е притеснило. Може би не е очаквал, че ще приема да бъда домакин. Сега променя часа, предложен от него самия. Той знае, че в 17:30 часа започва срещата ми с актива на ДПС. И никоя футболна среща на стои по- високо от уважението ми към членовете и симпатизантите на ДПС, за да ги накарам да чакат края на един или друг мач. Като домакин, вече уведомих г-жа Цачева, че ги чакам в 16:35 часа в една неутрална територия, каквато е „Марая„  до хотел „Арпезос”. Разбирам, че среща няма да има”, съобщи лидерът на ДПС Лютви Местан.
Както първи 24rodopi.com писа, Бойко Борисов обяви, че ще пият заедно кафе с Лютви Местан в 16:30 часа в заведение, стопанисвано от активисти на Демократи за силна България, до обраната банка “Уникредит Булбанк”.
В “Марая” сметката щял да плати Местан.
В отговор на анонса на Бойко Борисов, че очаква да бъде поканен на кафе в Кърджали от лидера на ДПС, Местан заяви още:
„Ние с г-н Борисов в Бояна сме пили кафе, какво остава за Кърджали. Тогава заради нелепа случайност, аз бях неканен гост, а той – неволен домакин. Сега съм готов да си разменим ролите. Т.е. готов съм да бъда неволния домакин. Очаква се да пристигна в Кърджали към 16:30 часа, срещата ми с актива е от 17:30 часа в кв. “Възрожденци”, ресторант “Ориентал”. Предвид на анонса му, че оттук нататък срещите му ще бъдат само публични, мисля, че ресторант “Ориентал” е добро място за среща между Местан и Борисов. Очаквам го“.
В ресторант „Ориентал“ ще се състои срещата на Местан с над 200 активисти на движението от 7-те кърджалийски общини.
hard admin

*

Top