Лютви Местан: Отношенията в ГЕРБ са характерни за друг тип организации от подземието, а не за политически партии!

Реакция на председателя на ДПС Лютви Местан и водач на кандидат-депутатската листа на ДПС в Кърджали във връзка с фактите и обстоятелствата, изнесени от бившия министър на земеделието Мирослав Найденов:
Това, че Цветанов подслушваше и законно, и най-вече незаконно е факт. В този смисъл Мирослав Найденов не съобщава новина. Новината е, че проговори човек отвътре, от най-близкия кръг на бившия премиер. Това показва какви са били отношенията вътре в ГЕРБ. Това са отношения, характерни за друг тип организации от подземието, а не за политически партии. Много е вероятно да са подслушвани и президентът,  и премиерът.
Цветанов е грозното политическо лице на ГЕРБ, моралната ерозия на тази партия. Няма нищо по- естествено от това той незабавно да бъде снет като председател на предизборния щаб на ГЕРБ, дори изваден от листите. Ако обаче и сега Борисов се окаже безсилен да се освободи от заместника си, ще потвърди съмненията, че Босът е до такава степен зависим от своя заместник, че дори са на път да разменят позициите си.
hard admin

*

Top