"Кауфланд" отвори 47-мата си врата в България – в Кърджали (в снимки и видео)

Магазин „Кауфланд” отвори врати в Кърджали. Лентата бе прерязана от кмета инж. Хасан Азис и Димитър Спасов, председател на Управителния съвет на „Кауфланд – България”. Това е 47-мият магазин на веригата в България. Още на 7 януари 24rodopi.com съобщи, че откриването на “Кауфланд” ще бъде на 12 февруари 2014-та година.


18 000 артикула, 1000 от които на най-ниска цена в целия град, очакват кърджалийци в „Кауфланд”. Хипермаркетът в Кърджали е най-модерният от всички от веригата-общо 47 в страната, обяви председателят на Управителния съвет на „Кауфланд-България” Димитър Спасов. „Гарантираме, че предлагаме 1000 продукта на най-ниска цена в града. Ако клиент ни опровергае, ще му върнем парите и той ще получи подарък”, заяви Спасов. Подарък ще получи и всеки клиент, който открие сред стелажите стока с изтекъл срок на годност.


„Радвам се, че това е поредната чужда инвестиция. В един слънчев ден, откриваме един слънчев магазин”, заяви при церемонията по откриването на магазина вчера кметът на Кърджали Хасан Азис. Той призова търговците да купуват продукция на местни фирми.


75 на сто от предлагания асортимент е именно на български производители, посочиха от ръководството на хипермаркета.

От „Кауфланд” добавиха, че за миналата година са платили 200 млн. лв. ДДС, което ги нарежда на трето място в страната по платен корпоративен данък.

Видео от събитието – вдясно или тук

hard admin

*

Top