Майките на Кърджали: Багдасаров няма нищо общо с подписката „Подкрепи Орешарски“! Ученици не се подписват

Народният представител Милко Багдасаров не е инициатор на подписката в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, тя не върви сред учениците. Това заяви Веселина Стоилова от организационния комитет. Както вече 24rodopi.com писа, сдружение на майките пусна подписката в понеделник и вече събра над 400 подписа.
„Багдасаров е възрастен човек и не би паднал на такова ниво. Много несериозно звучи ученици да събират подписка”, коментира в предаването „Преди всички” на националното радио Стоилова. Тя категорично отрече зад подписката да стои която и да било партия. Като случайност коментира факта, че подписите се събират и пред офиса на ГЕРБ в града.
„Избрахме централно място. Хората винаги търсят обяснения и оправдания. Един родител да иска по-доброто за децата си и това е нормално. Трябва на правителството да се даде шанс да действа. Не разбирам срещу какви техни действия се протестира. Аз не виждам основания. За мен това е шанс. Аз ги подкрепям. Там където има хора и интереси, има нечестност. Не е приемливо, но е непроменимо. Честно или нечестно – няма само честни хора”, добави Стоилова.
hard admin

*

Top