Мария Загорова: Брат ми няма да минава под венчило в Швеция, идват си със Симона в Кърджали на 25-ти

Известният кърджалийски музикант Илия Загоров – Филето, няма да минава „под венчило в Швеция”, твърди сестра му Мария Загорова, която е преподавател по музика в СОУ „П. Р. Славейков”.
„Това са абсолютни глупости. Няма нищо вярно. И аз не мога да си отговоря на въпроса кой има интерес да раздухва подобни клюки?! Злобари разни, но няма такова нещо”, казва пред жълт седмичник Загорова.
Авторът на най-големите хитове на Глория и бивш неин мъж от години живее в Швеция. Новата му жена в живота се казва Силвия.
„Илия има фирма за изкупуване на метали и работи със стокхолмски контрагенти. Доколкото знам, отношенията между тях са почтени и никой не се е оплакал от другия”, допълва Загорова.
В Швеция за ваканцията е била и дъщерята на Илия и Глория – Симона. Баща и дъщеря щели да пътуват от Стокхолм за Кърджали към 25 август.
Загорова коментира и прекрасните си отношения с примата на попфолка.
„Чуваме се най-редовно за празниците или когато става въпрос нещо за Симона. В прекрасни отношения сме с нея. Тя никога не е злословила срещу бившия си съпруг. Някакви мижитурки от гилдията ви си правят най-елементарен пиар, понеже това е една щекотлива тема, и продължават. И Симона плюят – какво ли не го направиха това дете, а то е толкова талантливо и възпитано! Но ние вече не се впечатляваме от нищо”, твърди Мария Загорова.

На снимката: Илия Загоров с дъщеря си Симона

hard admin

*

Top