Мария и Георги Мартинови: Ники заряза богаташката!

Кърджалиецът Николай Мартинов е безспорният победител в последното издание на „Сървайвър”. Той спечели вота на публиката и грабна 250 000 лв. Сега един е от най-екстремните типове в България атакува друго хитово риалити – “ВИП брадър”. Коментарите в родния му град са различни – от „Осанна” до „Разпни го”.
Репортер на Блиц се срещнал с неговите родители. Мария и Георги Мартинови са скромни, прибрани хорица, които трудно „поемат” славата на именития си син.

 

– Гледате ли редовно “ВИП брадър”?
Георги:
Почти всяка вечер, когато имаме възможност. Даже и късните предавания…
Мария: Не че сме възхитени от предаванията, просто искаме да видим как ще се справи Николай, да не ни изложи нещо…

– А как се справя засега според вас, вие най-добре си го познавате?
Мария:
Нормално. Но с тоя етнически проблем, дето са го подхванали, е надута работа. Аз мисля, че има борба между телевизиите – не знам дали съм права, защото той /Ники Мартинов – б.а./ е представител на ВТV, имаше договор с тях преди това, по време на „Сървайвър”-а, а сега е от името на Нова телевизия. Те си съперничат и когато трябва да се повдигне някаква интрига, я засилват, преиграват…

– С Ники се знаем отдавна. Той е твърде толерантен човек – има приятели роми, мюсюлмани, щедър е към тях, а в момента го изкарват едва ли не расист. Как смятате – това не е ли постановка на сценаристите и дали това няма да бъде причина да го изхвърлят от Къщата? Преднамерено и умишлено?!
Мария:
Прав сте. Те /сценаристите – б.а./ търсят интригата, за да е всичко по-интересно… Как може да е против циганите, когато участва във „Великолепната шесторка” в защита на тия децата от домовете, които поне 80 на сто от тях са ромчета, изоставени, и той се възмущаваше от прекаленото възпроизводство на потомството им…Той къде ли не няма приятели. През ден минават цигани с каруци из махалата, с разни такива колички. Той им заварява части – без пари, без нищо. А в момента го обвиняват в расизъм!!! В червена кръпка на бели гащи…

– А Ники защо влезе в „Биг Брадър” – заради пари ли? Та той си ги има достатъчно – нали спечели четвърт милион от „Сървайвър”? Или от суета?
Георги:
Николай изобщо не искаше да влиза, беше ангажиран с доста много други неща, нямаше никакво желание, но в крайна сметка се съгласи.

– Виждам, че живеете бедно. Ники подпомага ли ви финансово?
Мария:
Най-вече разчитаме на нашите си пенсии. Той, Ники, да си има своите доходи, да си е независим.

– Познавате ли се с неговата богата приятелка от Пловдив, спрягана ту за бизнесменка, ту за банкерка?
Мария:
Там връзката отдавна е приключила…

– Ники отдавна е разведен с първата си съпруга, която живее в Испания с новия си мъж, а той сам отглежда дъщерите си Габи и Биляна? Поддържа ли все пак връзки с бившата си?
Мария:
Да, често си говорят по телефона. Не са в лоши отношения. Биби завършва четвърта година висше образование, Габи взе две години наведнъж и сега работи в телевизия „Евроком Царевец” във Велико Търново.

– Преди време Габриела я бяха обвинили, че продава наркотици с приятеля си – бяха открили лаборатория в къщата на гаджето й Пешо Брадъра. Тогава тръгна и слухът, че именитият й баща успява да я спаси от ситуацията. Вие знаете ли нещо за този скандален случай? Знам, че темата е неприятна, но…
Мария:
Това беше един огромен балон! Децата в никой случай не могат да помиришат такова нещо, камо ли пък да се занимават с производството им. Те и не пият никакъв алкохол. Даже им предлагаха и те да участват /в “Биг Брадър – б.а./, предложиха им много съблазнителни суми, обаче те отказаха категорично. „Не искаме повече да ни дъвчат в ефира”, рекоха Габи и Биби.

– Ники успява ли да ви се обади тайно от Къщата, да ви попита как сте, що сте?
Георги:
Не, изобщо нямаме връзка. Е, Мариана Попова участва в „Сделка или не”, а Орлин Павлов излязъл някъде да пее… Значи, самите продуценти им разрешават.

С нетърпение очакваме Ники да излезе оттам. Той с нежелание се включи в шоуто. Дори преди да влезне в Къщата, ми заяви в прав текст: „Ще гледам първи да ме изгонят, и по-бързо!” Това състезание не е за него.

hard admin

*

Top