„Меаца” предлага околосветско пътешествие в новия хотел

Подаръците: Картина от кмета, топка за голф от Канарските острови
 Истинско околосветско пътешествие предлага най-новият хотел в Кърджали, намиращ се в комплекс „Меаца” във „Възрожденци”.
Десетки гости се стекоха във вторник вечерта, за да уважат официалното откриване на на новото изкушение за туристите в столицата на Източните Родопи. 18 стаи предлага хотелът, а всяка една от тях отвежда с финес и лукс в различни кътчета на света. Така например влюбена двойка може да отседне в апартамент „Верона”, а семейство спокойно да се разположи в уютната спалня в стая „Ню Йорк”. Сватбеният апартамент, с хилядите сърца за младото семейство, пък отнася в романтиката на Париж.
От ръководството на хотела обаче разкриха само една част от изненадите за своите бъдещи гости.
Собственикът инж. Фахри Идриз преряза във вторник лентата на хотела, а всеки един от гостите бе посрещнат с пита и мед. Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис подари на домакина картина. Друг интересен дар за собственика бе топка за голф, която му бе поднесена от Янко Генов. Шефът на фирмата, направила климатизацията в хотела, се завърнал наскоро от Канарските острови. Там той играл голф върху игрище, пригодено край вулкан. Той пожела на Идриз да опита тръпката от спорта един ден на същото място. Собственикът на новия хотел получи много подаръци от гостите си на откриването.
„Радвам се и съм щастлив най-вече от факта, че се отварят нови работни места в града. Искам да благодаря на персонала за неуморните усилия докато всичко това се случи. Те се бориха ден и нощ”, заяви Фахри Идриз при откриването на инвестицията за 1,1 млн. лв.
„Поканили сме голяма част от хотелиерите в града. Искаме да дадем нов етап в развитието на бранша. Ние ще рекламираме техните хотели, а те нашия. Смятаме да покажем, че завистта не съществува в Кърджали. Ние трябва да се борим с конкуренцията на другите градове и дори държави, не помежду си. Ще развиваме конкуренцията на едно друго ниво”, допълни Фахри Идриз, който е и председател на местната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).
hard admin

*

Top