Мегазвездата Шабан Шаулич ще пее в Родопите, концертът е на 28-ми

Мегазвездата на сръбската музика Шабан Шаулич ще изнесе концерт в Смолян. Събитието ще се състои на 28 август на стадион „Септември” в кв. „Райково”. Билетите за концерта ще бъдат по 8 лева.

Това ще е втори концерт на Шаулич и бенда му в областния град. На парламентарните избори през 2009 г. той изнесе концерт на централния площад „България” в подкрепа на тогавашния кандидат за депутат от ДПС Ариф Агуш.

Тогава двучасовото музикално събитие счупи рекорда по посещаемост на концерт в Смолян като събра на едно място над 12 000 души.

За първи път, откакто съществува, стадиона ще е домакин на подобно събитие. Седалките са предвидени за около 5-7 000 души, но се очаква Шаулич да събере двойно повече.

Преди 4 години сръбската звезда пя на живо и в центъра на Девин.

От години Шаулич е влюбен в Родопите, като непропуска да почива поне веднъж в годината в село Смилян, където има много добри приятели. В едно от интервютата си преди години той призна, че планината го вдъхновява и има създадени редица хитове в последните години именно в Родопите.—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top