Милко Багдасаров към спортистите на Кърджали: Вашата подкрепа ми дава силите да се боря за спорта в Кърджали

Милко Багдасаров, водач на листата на коалиция „БСП – Лява България” за Кърджали събра спортисти и спортни деятели от областта.
На скромен коктейл Милко Багдасаров, който е и президент на волейболния клуб „Арда” вдигна наздравица за спортната слава на Кърджали и благодари за подкрепата,която получава от спортната общност.
„Дори и аз се изненадах, като статистика посочи, че съм народният представител с най-много законодателни инициативи

в областта на спорта. За 14-те месеца като народен представител в 42-то Народно събрание съм внесъл 5 законопроекта. Благодарение на един тях в страната най-после бяха проведени нормални ученически игри”, посочи Милко Багдасаров.

„Няма да ви агитирам за кого да гласувате. Ще ви кажа, че на 5-ти октомври ни предстои много важна битка, от която ще зависи дали ще има кой да помага на спорта в Кърджали. Спортистите в Кърджали са много и независимо дали се състезават или са приключили активната си кариера, в гърдите им бият други сърца – калени в битките, научени да преследват целите си и да побеждават. За мен вашата подкрепа е много важна, защото ми дава силата да се боря за спорта в Кърджали”, обърна се към ветераните и младите спортни надежди Милко Багдасаров.
Заедно с него на срещата бяха и областният управител Бисер Николов, втори в листата на БСП, и третият – областният председател на социалистите Георги Кючуков. Двамата са свързани с водната топка – спортът, донесъл много победи и слава на Кърджали. През последните години този спорт се възражда и отборите на водните клубове на града се състезават с най-добрите в спор за националните отличия. Правителството на Пламен Орешарски осигури средства за ремонт на закрития плувен басейн в Кърджали, осигурени са пари и за ремонт на спортната зала на града, бе посочено на срещата.
24rodopi.com
hard admin

*

Top