Министър Греков идва в Кърджали, решава кой да е земеделският шеф в Източните Родопи – Йорданка Гочева или Гюрсел Емин

Земеделският министър Димитър Греков ще посети Кърджали и ще реши кой да е земеделският шеф в Източните Родопи – Йорданка Гочева или Гюрсел Емин. Очаква се министърът да пристигне в града край Арда до края на седмицата, разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Заради извънредното заседание на парламента и дебатите за актуализацията на бюджета, има вероятност посещението да се отложи за другата седмица, поясниха от пресцентъра на министерството.
Вчера Йорданка Гочева, настоящ директор на „Земеделие и гори”, била привикана на разговор с областния управител Бисер Николов. Срещата предизвика оживени коментари в политическите централи и в Областната администрация, като основният коментар гласеше „Сменят Гочева”. Наш репортер научи, че Гочева и Николов са обсъждали организацията на предстоящ форум с тютюнопроизводители, на който ще участва и министър Греков. Срещата е насрочена за 16 часа в петък в Бизнесинкубатора.
Както вече 24rodopi.com писа, бившият шеф на фонд „Тютюн” Гюрсел Емин е номиниран за шефския пост в Областната дирекция „Земеделие и гори”.
hard admin

*

Top