Михалевски е на домашно лечение, отрича да е „съден от другарите“

Депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски беше смъмрен от колегите си в парламентарната група, защото закъсня за пленарното заседание в петък от 9 ч, когато не се получи кворум. И заседанието бе отменено.

Както вече 24rodopi.com писа, кърджалиецът избяга от болница, като се опита да спаси кворума в парламента. Той е пристигнал в Народното събрание в 9.19 часа. Пред агенция „Пик” Михалевски, който е бивш зам. министър на регионалното развитие, обясни ситуацията:

– Г-н Михалевски, защо закъсняхте за парламентарното заседание в петък?

– Рискувах здравето си, за да осигуря кворум на парламента, защото смятам, че това е една голяма отговорност, каквато липсва у много други депутати.  Просто бях длъжен да го направя – да стигна до парламента.

Парламентът стигна своето дъно. Ние не сме там, защото така ни се иска, а защото трябва да изпълним дълга пред хората, към които сме поели някаква отговорност. Пълно безумие е случващото се.

– Как протече “другарският съд” в БСП, на който са ви мъмрили за закъснението?

– Твърденията в медиите за някакъв “другарски съд” в БСП, на който съм мъмрен, са пълна измислица. Не е имало такова нещо.

– Чу се, че сте в болница с двустранна пневмония. Още ли сте там?

– В момента съм на домашно лечение и се чувствам добре. Иначе въпросът с моето здраве е личен и не искам да уточнявам нищо.—————————————————————–
Специална оферта в хотел Арбанаси за зимния сезон

hard admin

*

Top