Михалевски: Има директно крадене на приходи! Роди се страшният феномен – горящите хора

“Безсмисленият глад, на който бяха подложени хората при управлението на ГЕРБ, нямаше никакво основание. Твърденията, че страната е финансово стабилна в последните три години, не са реалистични. Корупцията се е увеличила до такава степен, че има директно крадене на приходи”, заяви пред журналисти в столицата бившият депутат от БСП Димчо Михалевски.
Както вече 24rodopi писа, той ще бъде на избираемо място в кандидат-депутатската листа на левицата. Най-вероятно ще бъде водач в Хасково.
“Никаква фискална стабилност в крайна сметка няма в България”, категоричен беше Михалевски. Той подчерта, че за три години минимум 6 млрд. лв. не са влезли в бюджета по вина на предишното правителство.
“Тези пари можеше да се дадат за пенсии”, смята Михалевски. Според него, всеки втори гражданин е застрашен от бедност. “Роди се най-страшният феномен – горящите хора”, отбеляза Михалевски.
Бившият народен  представител е категоричен, че заради екс министъра на строителството Росен Плевнелиев и бившия финансов министър на финансите Симеон Дянков 6 милиона лева от парите на данъкоплатците са били платени на строителите на „Водното огледало”. Това са лихвите от забавянето на изплащането на средствата за извършените СМР-та на водния обект.
hard admin

*

Top