Михалевски не дочака отварянето на Маказа, излегна се на плаж край Кавала

Депутатът Димчо Михалевски не дочака отварянето на Маказа и мина по „козята пътека”, както шофьорите наричат пътя от Златоград до Термес, за да стигне до хубавите плажове в района на Кавала.
Журналист от Шумен обаче издебна кърджалиеца и половинката му Наталия и направи обилна папарашка сесия на червения депутат и бивш зам-министър на регионалното. Кореспондентът на вестника на Делян Пеевски – “Монитор”, Красимир Крумов също отдъхва на Бяло море, щрака и споделя в профила си.
Михалевски, който в предишния парламента бе избран от Смолян, а сега представлява в 42-рото Народни събрание област Бургас е сниман на шезлонга да разпуска с вестници и мохито.
Ето какво е написал авторът на фотосесията:
През един шезлонг зад мен по монокини смуче мохито в компанията на женица в жълт бански и 10-ино годишното й момченце председателят на Комисията по регионалната политика в НС Димчо Михалевски. Сред четивата му два-три вестника, списание “Мениджър” и “Последната тайна” от Жозе Родригес душ Сантос. Явно е на къмпинга само за плаж, защото софийското волво СА 1166 НХ е паркирано отвъд бариерата. Често говори по телефона и чете в интернет реакциите на изявлението си по БНР от днес.
hard admin

*

Top