Младите рибари от Електрониката усвоиха майсторски техники

В непринудена обстановка сред учениците от Електрониката премина последната представителна изява на клуб “Риболовното хоби-път за здравословен начин на живот, екологична и социална култура на младия господин”. Всички вече познават младите риболовци и с нетърпение очакваха да видят с какво ще се похвалят този път. А те в презентация показаха какво са правили през втората половина от техните занимания. Разходките до язовирите „Охлювец”, „Кърджали” и „Студен кладенец” сплотиха малката дружина и ги научиха да ценят пълноценното прекарване на времето сред природата.

Полезна за тях бе и срещата с инж. Васил Дончев, председател на Ловно-рибарското дружество в Кърджали, който им разказа за историята и дейността на дружеството и за майсторските техники на риболова.

Чрез участието си в клуба под ръководството на г-жа Таня Илиева 13 ученици от 8 до 12 клас се научиха на тайните в риболова. Те също споделиха колко полезно за тях е било откъсването от училищната атмосфера и общуването с приятели –единомишленици.

hard admin

*

Top