Млади гербери от Кърджали на посещение в Европарламента по покана на Моника Панайотова

Активисти на МГЕРБ от област Кърджали посетиха седалището на Европейския парламент в Брюксел на 15 и 16 октомври по лична покана на евродепутата Моника Панайотова, съобщиха от пресцентъра на партията.

Делегатите се запознали отблизо с организацията на работа на институцията, взаимодействието между парламентарните групи, политиките на растеж през следващия програмен период на ЕС и подготовката на предстоящите евроизбори. Моника Панайотова изтъкна, че най-голямата група в ЕП, тази на ЕНП, към която принадлежи и ГЕРБ, работи за запазване на водещите си позиции в Европа и сигнал в тази посока е преизбирането на канцлера Ангела Меркел в Германия.
Младежите от област Кърджали са посетили някои от знаковите културни и исторически забележителности на белгийската столица.

От няколко месеца в Кърджали функционира информационен офис на евродепутата Моника Панайотова. По нейна инициатива в града вече бяха организирани три публични събития – Кръгла маса за младежката безработица, акция под надслов „Обичай и заключи” и гостуваща изложба за славянската писменост, която ще остане в Регионалния исторически музей до края на годината.

 —————————————————————–
Страхотен пътеводител за планинари и туристи – виж повече тук!

hard admin

*

Top