Момчилград дава хотел, ресторант и магазини на инвеститор, който довърши спортния комплекс

Хотел, ресторант и магазини дава Община Момчилград на инвеститори, които ще довършат спортния комплекс в центъра на града. Изграждането на съоръжението е започнато преди няколко десетилетия, но досега е завършено единствено в груб строеж.

Функционирането на спортния комплекс е сред водещите приоритети на община Момчилград, тъй като ще допринесе  за цялостното развитие на спорта в региона. Предложението ни е за сключване на частно-публично партньорство или закупуване на имота от страна на инвеститор. В замяна той ще получи хотел, ресторант, магазини и зали в идеалния център на Момчилград, изтъкна кметът Акиф Акиф.

Едно от предимствата на спортното съоръжение е, че се намира в непосредствена близост до международен коридор № 9 по пътя към прохода Маказа на българо-гръцката граница.

Комплексът е с актуализиран работен план и привлекателен за дългосрочни инвестиции. На разгънатата застроена площ от 3012,75 кв.м се предвижда изграждане на хотел, ресторант, осем магазина с възможност за обединяване, четири закрити зали, които по желание на инвеститора могат да се преустроят в конферентни зали или за друго предназначение.

hard admin

*

Top