Мюзекки Ахмед: Бяхме във валийството в Одрин с Хасан Азис и Тодор Черкезов, говорихме за култура, бизнес и здравеопазване! Другото са спекулации

Общинският съветник от ДПС Мюзекки Ахмед призна пред 24rodopi, че е бил в Одрин, но посещението му нямало нищо общо със скандала с почетното звание на ген. Делов.
Той добави, че е бил във валийството в Одрин, участвал е в среща на която са били и кметът на Кърджали инж. Хасан Азис, и директорът на областната болница Тодор Черкезов.
Реакцията на Мюзекки Ахмед бе провокирана от публикацията на 24rodopi, озаглавена „Тази снимка разкри виновника за скандала! Кърджалиецът се представил за голям турски националист и посочил имена на „предатели в Кърджали”. Съветници от ДПС бяха предоставили снимката след наше запитване кой е общинският съветник, който стои зад обръщението на изселническата организация.
„Това е едната снимка. Разпространена е в Кърджали на 17 октомври, в деня на одринската декларация. Срещу тримата господа от Одрин, единият е изселническия лидер, седи и виновният съветник. Направете си труда и ще разберете”, заявиха съветниците от ДПС.
Самият Мюзекки Ахмед предостави и другата снимка, както и следния текст:
„Това е цялата снимка от посещението ни на Валийството на  Едирне. На снимката от българска страна: Мюзекки Ахмед- Председател на Дружеството за турска култура и изкуство Кърджали,  Д-р. Тодор Черкезов – Директор на Болницата в Кърджали и инж. Хасан Азис – Кмет на Община Кърджали.
На срещата бяха разисквани въпроси, свързани със сътрудничеството на Кърджали и Едирне в областта на културата, бизнеса и здравеопазването”.

—————————————————————–
Обичате спорта и не пропускате да следите любимците си?

Advertisement

hard admin

*

Top