Наградиха последното бебе на 2013 г. и първото на 2014 г.

Народният представител от БСП награди последното бебе на Кърджали от отминалата 2013 година. То е момче от Широко поле,което е проплакало малко преди полунощ. Рано тази сутрин Милко Багдасаров изненада младата майка с детски шезлонг-люлка и  играчки.Багдасаров пожела  момченцето   да расте здраво, талантливо и да радва цялото си семейство.Народният представител подари огромен календар на волейболния клуб „Арда” и не скри очакванията си детето да стане  известен волейболист.
Както първи 24rodopi писа, първото бебе на тази година  е госпожица от Черешица и тежи 3,150 кг. Тя се роди тази сутрин в 08.45ч. Момиченцето получи своите първи подаръци  от „ Училище за бъдещи майки „ ДАР”, които бяха връчени от Теодора Каракостова с пожелания  и новата година да бъде красива, засмяна, спокойна,както  младата госпожица.
На срещата присъстваха изп.директор д-р Тодор Черкезов, както и зав.неонотологично отделение д-р Велева.
Изживяхме една много тежка, бурна и противоречива година. Искрено се надявам,че през новата 2014 –та животът на българина ще стане по-добър, по-спокоен и усмивките ще се завърнат по лицата на хората, пожела Милко Багдасаров.
hard admin

*

Top