Надпис „Октай с теб сме“ се появи на ул. "Мир" и бул. „Левски“!? Нападението над Доган по-гледано от интервю с канибал

Фенове на нападателя на Ахмед Доган – Октай Енимехмедов, закачиха платно с огромен надпис „Октай с теб сме” във Варна. Случайно или не, мястото е на улица… „Мир”, моста на булевард „Левски”.
Снимката е на читател на 24rodopi от Варна.

 
Нападанието над Доган е по-гледано от интервю с канибал

Ако прекарвате достатъчно време в интернет, непременно ще откриете неща, които ще ви шокират, натъжат или наскърбят, пише Пол Тамбуро в американското издание Graveonline. Той предлага класация от петте най-шокиращи видео клипове, които могат да се открият в мрежата.На първо място е посочен клипът с нападението над Ахмед Доган. Турският партиен лидер, пише Тамбуро, произнасяше реч, когато 25-годишният Октай Енимехмедов се изкачи на сцената, насочи пистолет към лицето му и натисна спусъка. За щастие оръжието засече, давайки на Доган достатъчно време да удари нападателя си и да го събори на земята, след което ошашавената охрана вече се намеси.
 
Интервю с канибал

През 1981 г. Исей Сагава уби Рене Хартевелт. След това яде от плътта й в продължение на три дни. През 1986 г. той бе обявен за “вменяем, но зъл” и бе освободен от затвора и днес е свободен човек. В интервю за “Вайс”, което можете спокойно да определите като ужасяващо, той разказва подробности как точно е изял момичето, има и кошмарни снимки. Помислете преди да решите дали искате да гледате това видео, съветва Тамбуро.

Най-зловещата авиокатастрофа

През 1996 г. полет 961 на Етиопските бе отвлечен от трима местни, които искаха да потърсят убежище в Австралия. Самолетът се разби във водите на Индийски океан, убивайки 125 от 175 пасажери, включително похитителите. Това навярно е най-въздействащия клип на авиокатастрофа записван досега, смята Тамбуро.

Изперкалите шведски близначки

Фактът, че и двете жени на този клип оцеляха е най-шокиращата част от него. Две шведски близначки решиха да вземат живота си в свои ръце буквално, като пресякоха натоварената магистрала М16, а коли и камиони профучаваха край тях. Камера е успяла да запечата момента, в който една от шведките застава на пътя на огромен камион.

78-годишен мъж ударен от кола, никой не помага

Възрастен мъж на 78 години бе ударен от превозно средство в Кънектикът и буквално беше изхвърлен във въздуха, падайки на гърба си. И въпреки че лежа в безсъзнание по средата на улицата, трафикът си продължаваше все едно, че нищо не се е случвало, а пешеходците просто гледаха от разстояние. Един свидетел споделил, че “му било неудобно” на помогне на ранения човек.

.

hard admin

*

Top