Над 7 000 харесаха новото парче на Тариката – „Няма да забравя“

Другият кърджалийски рапър – Денис, вече е в Дания

 

Кърджалийският рапър Борислав Костадинов, известен като Тариката, зарадва феновете си с ново парче. „Няма за забравя” е по негов текст и в изпълнение заедно с Atomic (вижте видеото вдясно).

За два дни баладата е гледана над 7 хиляди пъти и за кратко бе втора в класацията на vbox за Най-добра българска песен. „Текстът е изцяло мой, а музиката е на Atomic beats. Мисля, че това се дължи на различния текст, който има песента. В парчето споделям за мой приятел, когото много обичам и който се наложи да изтърпи доста трудности в последно време”, заяви Тариката.

Стана ясно още, че от двамата Тарикати, в момента е останал само той. Съвсем наскоро неговият приятел и колега в музикалното поприще Денис е напуснал страната и заживял в Дания. Въпреки, че вече е сам Борислав не мисли да „подава оставка” от рапа. Напротив, нахъсан е още повече да представя Кърджали по най-добрия начин, по който умее – с музика. „Искам да благодаря на Никола Ботев за прекрасното видео, което направи за мен и на всички от Кърджали и Пловдив, които не спират да ме подкрепят. Искам да са точно толкова щастливи, колкото и аз за това, че сме в топа на vbox за най-добра музика. Това е техният град Кърджали, техният клип”, сподели още Тариката.

hard admin

*

Top