Назми Мюмюн подкрепи акцията „Не цветя, а помощи за бедстващите“

Временно изпълняващият длъжността областен управител Назми Мюмюн подкрепи акцията на ГПЧЕ „Христо Ботев” и ОУ”Св. св. Кирил и Методий” в гр. Кърджали в помощ на пострадалите от наводненията семейства. В първия учебен ден двете училища се присъединиха към призива „Помощ вместо цветя” на СОУ”Сава Доброплодни” – Шумен.
„Искам да ви уверя, че училището е  пълно с приключения в света на знанието. Очакват ви прекрасни истории и много приказни герои.  Полагайте много старание, за да влезете в този чуден свят на буквите и цифрите, в света на знанието!”, заяви в словото си Назми Мюмюн. 80 деца в основното училище влязоха за първи път в класните стаи днес в ОУ”Св.св. Кирил и Методий”.
Лиляна Янкова, директор на основното училище, благодари на родителите, които са избрали учебното заведение. Директорът на гимназията Йорданка Чавдарова поздрави специално осмокласниците, които са се доказали на приемните изпитите.
По-късно днес временно изпълняващият длъжността областен управител честити празника на първокласниците в с. Глухар и подари на училището  портрет на Апостола.
24rodopi.com
hard admin

*

Top