Назми Мюмюн: 4 за ДПС, но и 1 мандат за БСП!

Социалистите със стратегия да бият ГЕРБ край Арда
 
БСП в Кърджали има потенциал да спечели едно депутатско място, заяви за „24х7 Родопи” Назми Мюмюн, един от лидерите на левицата в Източните Родопи. Социалистите имали стратегия да изпреварят ГЕРБ по брой на получени гласове на 12 май, а така също и да покрият националната квота за депутатско място.
„Днес на дневен ред пред нашата партия е подредбата на листата за предстоящите парламентарни избори. Трябва много добре да се огледаме, прецизираме  и изберем челната тройка”, заяви Мюмюн.
Общински съветници от БСП преговаряли с различни професионалисти в Кърджали, като им обещавали началнически постове, разкриха запознати със совалките. В понеделник на бившата шефка на „Хидрострой” Марияна Василева било обещано директорското място във „В и К”. Лидерът Милко Багдасаров и Назми Мюмюн отрекоха да са участвали в подобни разговори.
„Естествено нашите кадри са добре подготвени специалисти и след спечелването на изборите, е редно те оглавят държавните структури. И аз да се изкажа, подобно на Бойко Борисов – имаме богата резервна скамейка, кадровата ни банка разполага с добре подготвени специалисти”, каза Назми Мюмюн.
hard admin

*

Top