Най-сетне премахнаха порното с отличничката от Кърджали

Порното с отличничката от Кърджали най-сетне е свалено от Интернет. То бе гледано от 50 000 потребители.
Д. е последна година ученичка във водещо кърджалийско училище. Отличничка е. В свободното си време работи за благотворителна организация.
Както първи 24rodopi.com писа, порното на 11-токласничката се появило в един от сайтовете за обмен на порноклипове. Екип на мобилен оператор алармира 24rodopi.com, че недоброжелател е качил видеото, като за заглавие на „продукцията” си написал името на девойката и добавил „pravi svirki“.
„Вероятно бивше гадже е снимало с мобилния си телефон интимния момент. Често това се случва след употреба на наркотици. След време тийнейджърите се скарват и за отмъщение „момчето със сините слипове” качва клипа в глобалната система. Забележете как до втората минута трудно можете да разпознаете момичето. След втората минута обаче момчето така намества гаджето си, сякаш знае, че след време ще разпространи сниманото”, поясниха експертите. Те недоумяваха, че дълго време не са правени постъпки за сваляне на клипа от сайтовете.
Учителите на девойката също са гледали кадрите, но и те не са реагирали.
След публикацията на 24rodopi.com, с редакцията се свързаха от полицията и от Агенцията за закрила на детето, както и други компетентни органи.
Днес е ясно, че бившето гадже на Д. е качило клипа в Интернет. Младежът отрича, обяснявайки, че записът бил откраднат от телефона му. Въпреки това, той вече е наричан в Кърджали “Маниакът със смешните сини гащи”. Порното беше с продължителност 2 минути и 48 секунди.
hard admin

*

Top