Напрежение във „Възрожденци“! Викат линейка за „полетял от високите етажи човек“! Медици и 50 комшии дирят тежко ранен, откриват… сладко спящ пиян мъж

„Към 50 души тичахме след линейката, за да разберем кой съсед е паднал от високите етажи. Молехме се да е оживял. Екипът дойде пред вход „Д”, където не бе открит човек на земята, после се втурнахме от другата страна на блока. Линейката вие, а ние тичаме след нея. На всички адреналина им се вдигна до небето”, разкарват пред 24rodopi.com свидетелите на тревожната ситуация, разигралата се към 21.20 часа на 19 август в кърджалийския квартал „Възрожденци”.
В Центъра за спешна медицинска помощ бил подаден сигнал за паднал от високите мъж, който „лежи долу на тревата и не мърда”.
„Съвестен комшия се обадил на телефон 112. Погледнал през терасата и помисли, че някой комшия е паднал. Кой обаче е объркал входовете, не стана ясно. Първи след линейката тръгнахме жените и децата. Виждайки, че се случва нещо тревожно, мъжете от „Качак”-кръчмата на гърба на магазина също дойдоха. Наизлязоха и хора от входовете”, разказват пред 24rodopi.com участвалите в „спасителната” операция.
Човекът бил открит – свит леко на кълбо, спящ дълбоко. Едвам го събудили. Лъхал на алкохол. Натряскал се и тръгнал да се прибира, но си харесал за спалня тревата пред вход „А”  на блок 62 във „Възрожденци”.
„Човекът се беше настанил удобно, трудно го събудихме. Беше заел удобна поза, все едно на легло. Докторите бяха бесни. Мъжете от кръчмата  направо щяха да го набият, ама му се размина. Той мълчеше, беше размазан от пиячката. Сигурно си е мислел, че сънува”, добавят съседите.
24rodopi.com
На снимката: „Дано и в бъдеще от терасите на блока ни политат само гълъби”, казват живеещите в блок 62 
hard admin

*

Top