Началната учителка на Багдасаров първа честити победата

Реси Петрова, началната учителка на Милко Багдасаров, първа честити мястото на своя възпитаник в българския парламент. Минути след като ЦИК излезе с официалните резултати и имената на новите народни представители, червеният лидер на Кърджали купил огромен букет от рози и отишъл пред дома на своята първа учителка в Пловдив. „За моя изненада жената ме очакваше. Душата й подсказвала, че ще отида при нея. Започна да ме прегръща, а от радостната шумотевица наизлязоха още много хора от входа и започнаха да ми честитят. Всички знаеха моето име и това, че след толкова години БСП успя да вземе мандат в Кърджали”, разказа Багдасаров.

76 – годишната Реси Петрова е поела Милко Багдасаров от първи клас в пловдивското основно училище „П.Р.Славейков”. По ирония на съдбата новият депутат е директор на училище в Кърджали със същото име.

„В първи клас тя ми сложи първата лента „Отличник” . Грижеше се за нас. Дори и след толкова години тя знае всичко за мен и може да изброи по име всеки ученик от нашия клас”, разказа Милко Багдасаров. „Не се променяй, бъди си Милко!”, с тези дума възрастната жена изпратила своя любим възпитаник.—————————————————————–
Почивка в Анталия от 01.06! Чартър, 7 дни/AI, 4* хотел – от 288€

hard admin

*

Top