На метри от тялото на Илия Руснака било открито в безсъзнание и друго момче

Заради телата на две момчета са били извикани линейка и полиция в четвъртък вечерта в кърджалийския квартал „Възрожденци”, научи 24rodopi. Когато на място пристигнали медиците от Спешна помощ обаче, те установили, че едното от момчета е издъхнало в калта между блоковете №1 и №2. Другото било в безсъзнание в близост до офиса на местна таксиметрова компания.
„Сигнализираха хора, че млад мъж лежи на паркинга и може някоя кола да мине върху него. Когато на място е дошла линейката, е намерено и другото момче”, коментираха хора от квартала.
Както вече първи 24rodopi писа, трупът на 28-годишния Илия Руснака бе намерен около 23 часа в четвъртък край първите блокове във „Възрожденци”. Една от версиите е, че момчето е починало от свръхдоза хероин.
„Тялото е транспортирано за аутопсия в отделението по съдебна медицина на кърджалийската болница”, заявиха от Областната дирекция на полицията.
24rodopi.com

Кой е Илия Руснака и какъв скандал се е разиграл часове преди смъртта му във “Възрожденци” – четете по-късно само в 24rodopi!
hard admin

*

Top