На пътя: Един фиркан, друг без книжка, трети-опасен, а в Кирково всеки втори в нарушение

Едно пътно произшествие е възникнало на територията на областта в четвъртък, съобщиха от полицията. Няма пострадали, нанесени са само материални щети. Инцидентът е станал около 15,30 часа по пътя Горна кула-Крумовград. При изпреварване 20-годишен водач на „Сеат” блъска движещ се пред него автомобил „Опел”.
30-годишен мъж от Миричлери бе спипан да шофира лек автомобил след като книжката му е била отнета, съобщиха от полицията. Водачът на лек автомобил „БМВ” е бил спрян за проверка в село Рани лист в четвъртък. В РУП-Кърджали е започнала проверка по случая.
1,44 промила алкохол е отчела пробата на 45-годишен шофьор в Кърджали. Мъжът бил спрян за проверка на ул. „В. Търново” в областния център. Пияният водач е задържан за срок до 24 часа.
Специализирана полицейска операция е проведена на територията на община Кирково в четвъртък. Целта й е била подобряване на безопасността на движението по пътищата. Проверени са 7 превозни средства. За констатираните 4 нарушения са съставени 2 акта и 2 глоби с фиш.
24rodopi.com
hard admin

*

Top