На 15 септември: „Меаца” дава старт на поредна „Народна аптека” в центъра на Кърджали

С откриването на поредната аптека от веригата си, Народни Аптеки Меаца се утвърждават като властелин във фармацевтичния отрасъл на територията на Кърджали и областта. Следващият обект за фармацевтични продукти на народни цени ще бъде открит на 15 септември. Аптека №3 ще се намира до „старото аптечно”, в близост до сладкарница „Виена”.
„Стратегията и целеустремеността на екипа на фирма „Меаца” и настоятелството няма да се променят и занапред”, обещава на клиентите собственикът на веригата – инж. Фахри Идриз
„Единомислието и работата на пълни обороти, винаги ни е носила успехи. Така ще продължаваме и за в бъдеще. Заставаме зад идеята да стимулираме работната ръка в областта, както и установяването и поддържането на качествено обслужване във всеки един обект на Народни Аптеки Меаца”, споделиха от веригата.
Припомняме, че само преди дни отвори врати Аптека №9, която носи късметлийското число поради факта, че ще работи в денонощен режим.
Общо седем са планираните народни аптеки, които ще обслужват клиентите в Кърджали. Следващите обекти, които ще отворят врати, също ще са в центъра на областния град. Бизнес-планът на „Меаца” пък е Народна аптека да има във всяка община в област Кърджали.
Над 5000 промо карти са раздали на свои клиенти от дружеството до момента. Те включват преференциални отстъпки за всички обекти на „Меаца”, а именно 2% за лекарствени продукти, 5% за козметични продукти, 10% за строителство и дограми, 10% за хотел и ресторант.
Вече дори има запитвания от други фармацевтични обекти в града, които искат да носят марката „Народни аптеки”, разкриха от „Меаца”.
24rodopi.com
hard admin

*

Top