На 26 декември: „Черен петък” в „Коджаманлар”, цените надолу с 60%

Мебелната къща завихри ценова фиеста с отстъпки до 40%
Уникален „черен петък” готви „Коджаманлар” в Кърджали за своите клиенти на втория ден на Коледа. Мебелната къща обяви промоция с отстъпки до 60 на сто на част от своите артикули.

Всеки, които иска да се сдобие със супер качествените изделия във фирмата на страхотната цена, просто трябва да посети шоурума в кърджалийския квартал „Възрожденци” на 26 декември.

Това е само част от ценовата фиеста, която вече започна в „Коджаманлар”. Магазинът стартира акция по разпродажба за Коледно-новогодишните празници. Тя ще продължи до изчерпване на количествата. Всички клиенти ще могат да закупят холови и спални гарнитури, кухненско и детско обзавеждане. Цените за най-доброто качество в мебелната индустрия са с отстъпка от 10 до 40 процента. От фирмата готвят и подаръци-изненади за своите клиенти. Във всички цени отново са включени доставка и монтаж на обзавеждането.
„Решили сме отново да зарадваме нашите клиенти по празниците. Предлагаме им най-доброто на отлични цени и със страхотни намаления. За нас е чест клиентите ни да знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепата ни при трудния избор за обзавеждане на дома”, коментираха от „Коджаманлар”.
24rodopi.com
hard admin

*

Top