Невен Нешев с операция на ръката, контузил се по време на проби в Турция

Волейболистът на „Арда” (Кърджали) и национал в плажния волейбол Невен Нешев започна 2013 година с контузия на ръката, която ще го извади за неопределено време от терена.
Невен Нешев е получил счупване на главната кост на ръката между рамото и лакътя. Травмата е станала в Турция, по време на тренировка, при мощна атака на Нешев. Състезателят е бил в южната ни съседка на проби, но контузията е прекъснала плановете му за трансфер.
Нешев е прибран в Кърджали от Валентин Димов, като веднага му е направена операция на ръката в местната болница. Новината за контузията на Нешев пък застигна треньора на „Арда” Иван Халачев след успеха му с юношеските национали на България, които се класираха за Евроволей 2013 на завършилата квалификация в Нитра (Словакия).
„Днес се прибрах в Кърджали и още не съм видял Невен Нешев. Знам само, че за радост операцията е успешна. Сега Невен има пирон в ръката. Всички се надяваме се на скорошно възстановяване”, уточнява за „Бг волейбол” треньорът на „Арда” Иван Халачев.
hard admin

*

Top