Неджми Али: Управлението на ГЕРБ ни върна 15 години назад

Гюнер ШЮКРИ
„Ние сме предвидими, нас ни познавате. Ние няма къде да избягаме, ние не сме като „емисарите” на другите политически партии, които изпълняват волята на управляващите, без да се интересуват от проблемите и интересите на населението от смесените райони”. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на ДПС Неджми Али по време на предизборната кампания в Ардино.
Според него, управлението на ГЕРБ е върнало страната ни с 10-15 години назад. „Бяха изхарчени над 8 милиарда лева, с които  спокойно можеше да бъде преодоляна финансовата  и икономическата криза в страната. Задушиха малкия и среден бизнес, а най-голямата им гордост – строителството на автомагистрали, също се оказа пълен провал, защото за разлика от предходния мандат, когато бяха построени 121 км. магистрали, ГЕРБ  построиха 111 км.”, изтъкна Неджми Али. Той подчерта, че правителството на Борисов  по отношение на кърджалийски регион,  е провело политика на икономически геноцид, не е отпуснат нито един лев по линия на капиталовите разходи. „Всички тези инвестиции, които ги виждате се случват, въпреки управлението на ГЕРБ, защото те са по линия на Оперативните програми, които се финансират от Европейския съюз и се реализират благодарение на факта, че имаме изграден добър административен капацитет на местно ниво”, заяви още той.
В петък кандидатите за народни представители от листата на ДПС – инж. Ердинч Хайрула, Мустафа Ахмед, Салиха Емин и Неджми Али  се включиха в еко-инициативата „Да изчистим България за един ден”, като почистиха участъка от стария път от Ардино до туристическия комплекс „Белите брези”.  Заедно с тях бяха и над 250 активисти на ДПС от Ардино. За много кратко време успяха да напълнят над 50 чувала с отпадъци, които натовариха на камион, осигурен от община Ардино.
Четвъртият в листата на ДПС  Салиха Емин заяви, че е дошло време за пролетно почистване не само на туристическия комплекс „Белите брези”, но и на политическата арена, за да се отърват от бойковите вредители, за да има справедливо заплащане на труда , за да има работа и бъдеще за децата ни.
„С пролетното почистване трябва да се изчисти и правителството на подслушванията,  популизма и на лентичките, за да се направи едно ново правителство, където да участваме и ние, за да може да заложим всички приоритети на нашия регион, за да се развиваме, както през последните два мандата”, обърна се към симпатизантите на ДПС вторият в листата инж. Ердинч Хайрула.
Третият в листата Мустафа Ахмед призова множеството да избере на 12 май № 40 в бюлетината. „Намираме се на исторически кръстопът, където трябва да решим към коя посока да тръгнем. Нашата посока е развитие на региона и на страната, за да може да изградим една по-добра среда за бъдещите поколения.
 
hard admin

*

Top