Нели Куцкова: Свекърва ми остана снощи сама за половин час и я убиха

Снощи за около половин час свекърва ми бе останала сама, защото ние живеем на долния етаж. После я намерихме мъртва, а цялото жилище беше преобърнато. Не ми се мисли за жилището, но жената си отиде. Това обяви съдия Нели Куцкова, цитирана от Блиц. Както първи 24rodopi писа, убитата 85-годишна жена е от Кърджали и е свекърва на известната съдийка.
“Дойдоха много полицаи и много сериозно и отговорно подходиха към нещата. Тази сутрин отново имаше оглед на мястото. Към момента нищо не казват, а и не се длъжни”, добави тя.
“Просто искам да призова всички, които имат баби и дядовци на възраст около тях, да ги предупреждават. Допускаме, че тя е отворила вратата на крадците, защото по касата нямаше следи от взлом. Нека не са доверчиви и да внимават”, завърши Куцкова.
Както вече съобщихме, обирджиите са били двама. Мъжете я нападнали и ударили няколко пъти, след което взели част от вещите в жилището и избягали. Вследствие на побоя жената е починала.
В празничната нощ тя била на гости при близките й на третия етаж в кооперацията, но се прибрала за малко до апартамента, където отседнала. Точно тогава изненадала крадците, които я нападнали и убили. Нападателите се издирват.
hard admin

*

Top