Николай Бареков: Думите на Борисов и Цветанов в Кърджали имат връзка с покушението срещу мен!

“Убеден съм, че вчера срещу мен беше извършен политически атентат. За мен поръчителите са ясни – това е мафията, която се страхува, че наяве ще излязат връзките й с Бойко Борисов и Цветанов и от операция “Чисти ръце”, твърди пред агенция Пик Николай Бареков по повод вчерашната стрелба под прозорците на централата на “България без цензура” в София.
“Според мен покушението срещу мен има връзка с вчерашната реакция на Бойко Борисов и Цветан Цветанов в Кърджали по повод твърдението на Красимир Каракачанов, че “Борисов е заченат в сарая на Доган”. Това показва, че възможните поръчители на атентата са Борисов и Цветанов. Те използват мутренско-милиционерски методи. Това са хората, които биха могли да използват атентата като политически инструмент”, посочи Бареков.
Бившият телевизионен водещ допълни: “Бойко Борисов стана генерал, след като занесе една каракачанка в сарая на Доган. Напомням, че по времето, в което той беше главен секретар на МВР, в България бяха извършени 150 поръчкови убийства”.
Лидерът на “България без цензура” призова МВР да разкрие незабавно поръчителите и извършителите на вчерашното престъпление.
hard admin

*

Top